Homevac HV500 vakuupakker
Homevac HV500 vakuupakker har en automatisk og en manuell vakuumpakkingsfunksjon. Du kan bruke den til vakuumpakking av tørre og faste matvarer samt delikate og fuktige.
Vakuumpakk:
- ferskt og tørket kjøtt,
- ost og salami, fisk,
- frukt og grønnsaker.
HV500 skaper et vakuumtrykk på -750 mbar og har et pumpevolum på 14 liter/minutt. Den er kompatibel med vakuumposer med en maksimal bredde på 280 mm.
Hvorfor vakuumpakke?
Vakuumpakking er en prosess for å fjerne luft fra en vakuumpose eller en vakuumbeholder og dermed forlenge matens holdbarhet og friskhet. Ved å fjerne luften fjerner du også Oksygenet som er en viktig faktor i bakterie- og muggvekst. Ved å vakuumoppbevare maten din vil du kaste mindre mat og spare mye penger.
Spis mat av bedre kvalitet
Ved å fjerne luften beskytter du også kvaliteten på maten. Vitaminer og mineraler i frukt og grønnsaker er mer stabile i vakuum og fryseforbrenning forhindres når du bruker høykvalitets vakuumposer. Selv etter måneder i fryseren vil maten fortsatt smake det samme som den dagen du vakuumforseglet den. Du kan spise vår- og sommeravlinger av høy kvalitet med utmerket smak og kraftig aroma hele vinteren.
Vakuumpakking av mat som en daglig rutine
HV500 kan brukes til vakuumpakking av matvarer i vakuumposer for frysing og til oppbevaring av matvarer i vakuumbeholdere til daglig bruk.
Vakuumpakke og fryse (i vakuumposer):
- frukt og grønnsaker fra bondemarkedet eller fra hagen din,
- ferskt kjøtt i porsjoner til middag for familien din.
Vakuumpakning og avkjøl (i vakuumbeholdere):
- ferdigskårne grønnsaker for raskere middag,
- kjøtt i marinaden for et enda bedre måltid,
- ost og pålegg for lengre holdbarhet,
- middagsrester til senere eller til i morgen på jobb.
Tilleggsinformasjon
Merke |
---|
Du må være logget inn for å legge inn en omtale.
Omtaler
Det er ingen omtaler ennå.