Hasaki Usaba Grønnsakskniv
599kr
Hasaki Usaba kniv 16cm lenge, 3mm tykk.
Laget i NITRO-B rustfritt stål med nitrogen (1.4916) og flatslipt knivegg med en hardhet etter varmebehandlinger på mellom 57-59 HRC.
På lager
Rask levering
Varene sendes fra vårt eget lager i Tvedestrand
Sikker betaling
Gjør en trygg handle via Svea. Faktura, Kort & Vipps
Hasaki Usaba Grønnsakskniv
Hasaki Usaba Grønnsakskniv i Japansk design.
Kniven har en lengde på 16cm lenge og en tykkelse på 3mm.
Usuba er den tradisjonelle grønnsakskniven for den profesjonelle japanske kokken. Usuba har karakteristisk en flat kant, med liten eller ingen kurve, og er høye, for å gi god knokeklaring når du skjærer.
Ha Saki: “cutting edge” er navnet på denne serien med profesjonelle kniver i asiatisk stil fra Ambrogio Sanelli.
Hardheten i stålet er 57-59 HRC noe som gjør den lett å slipe. Håndtak i acetalplast (høy mekanisk styrke og stivhet) som gjør kniven komfortabel og perfekt balansert mens du skjærer.
I henhold til japansk tradisjon er kniven slipt kun på den ene siden av bladet, slik at matmaterialet kun er i kontakt med bladet i kort tid og friksjonen dermed reduseres til et minimum. Denne slipeteknikken er ideell for lange og progressive kutt, spesielt for filetering av fisk.
Teknisk informasjon
Vekt: 216,9 gram
Blad: 17 cm rustfritt stål (NITRO-B), 0,3 cm. tykt, 4,5 cm. høyt
Håndtak: Svart acetalplast
HRC: 57-59
Knivegg: Flatslipt (100/0)
Høyre/venstrehendt: Høyre
Lengde totalt: 30,7 cm
Tåler oppvaskmaskin: Ja (anbefales ikke da kniven blir raskere sløv)
Tilleggsinformasjon
Merke |
---|