Krydderark 2stk – Spicy
59kr
Krydderark 2stk – Spicy en nyhet på det Norske markedet – nå er det slutt på sliter med å dekke skinke, pates, oster, fisk og vegetariske retter jevnt med krydder. Dette krydderarket vil gjøre det for deg!
Rask levering
Varene sendes fra vårt eget lager i Tvedestrand
Sikker betaling
Gjør en trygg handle via Svea. Faktura, Kort & Vipps
Krydderark 2stk - Spicy
Krydderark 2stk - Spicy en nyhet på det Norske markedet – nå er det slutt på sliter med å dekke skinke, pates, oster, fisk og vegetariske retter jevnt med krydder. Dette krydderarket vil gjøre det for deg!
Perfekt for påleggform - det ikke-vevde materialet som holder krydder passer perfekt inn i påleggsformen på 1,5 kg! Du kan imidlertid også bruke den til å tilberede både stekt og røkt mat.
En fantastisk smak og aroma av hele pålegget - takket være krydder som fordeles jevnt på arket, trenger du ikke bekymre deg for at smaken på pålegget!
Ingen poser nødvendig! - foringsrøret skiller innholdet fra metallveggene i påleggformen, så det er ikke nødvendig å bruke spesielle poser.
Produktet er egnet for skålding (opptil 88 ° C), steking og røyking (opptil 180 ° C - forutsatt at krydderarket holder seg tett til innholdet). Krydderarket skal ikke fuktes før bruk.
Ingredienser:
sort pepper (35,2%), koriander, løk, hvitløk, paprika, chili pepper, allehånde, karve, modifisert stivelse, fuktighetsbevarende middel: glyserin, fortykningsmiddel: karboksymetylcellulosenatriumsalt.
Kan inneholde sennepsfrø !
Arket som krydder blir spredt på, holder seg ikke til enheten og utfører en isolasjonsfunksjon, takket være at det ikke er nødvendig å bruke spesielle poser. Den fargerike og fragmenterte krydder vil dekke produktet perfekt og permanent. Passer perfekt til påleggsform med termometer Ø10
Viktig!
Produktet er egnet for skålding (opptil 88 ° C), steking og røyking (opptil 180 ° C - forutsatt at krydderarket holder seg tett til innholdet). Krydderarket skal ikke fuktes før bruk.
Hvordan bruke krydderarket med en påleggsform:
- Pakk krydderarket rundt kjøttet eller farsen, med kryddersiden vendt mot maten (dette muliggjør overføring av krydder på produktet), og den lyse siden vendt utover.
- Legg innpakkete stykke i påleggsformen og begynn å trekking i tråd med håndboken som fulgte med enheten. Se også oppskrift for andre pålegg
- Etter varmebehandling må du raskt avkjøle påleggformen og ta ut produktet i formen.
- Fjern krydderarket forsiktig ( se til at krydderet blir liggende på maten). God appetitte
* når det gjelder fragmentert innhold, er det best å først sette arket i formen og deretter pakke innholdet i den.
Viktig!
Varmebehandlingen i et formen skiller seg ikke på noen måte fra vanlig trekking i påleggsformen. Det er bare nødvendig å sørge for at temperaturen IKKE overskrider 88 ° C! Etter at trekkingen er ferdig, la enheten avkjøles godt. Før du fjerner innholdet, legg påleggsformen et øyeblikk i varmt vann - dette vil gjøre det lettere å fjerne det ferdige pålegget fra formen. Viktig! Sørg for å fjerne arket fra den ferdige retten på en skånsom måte, slik at bare krydder blir igjen på matoverflaten.