Marinerings sett til Status Vakuumpakkere
249kr
Marinerings sett til Provac 360 og Solid 300 vakuumpakkere brukes til marinering av matvarer på 18 minutter. Sykluser med vakuum og hvile åpner og lukker porene i matvarene for å absorbere marinaden. Koble til beholderen og vakuumpakningsmaskinen ved hjelp av det medfølgende slangen og velg funksjonen “Marinering”
På lager
Rask levering
Varene sendes fra vårt eget lager i Tvedestrand
Sikker betaling
Gjør en trygg handle via Svea. Faktura, Kort & Vipps
Marinerings sett til Provac 360 og Solid 300 vakuumpakkerne fra STATUS brukes til marinering av matvarer på 18 minutter. Sykluser med vakuum og hvile, åpner og lukker porene i matvarene for å absorbere marinaden. Koble til beholderen og vakuumpakningsmaskinen ved hjelp av det medfølgende slangen og velg funksjonen “Marinering”
Hvorfor marinerer man så fort i vakuum?
Vakuumering av kjøttet åpner porene, slik at marinaden kan trenge gjennom det raskere, dypere og mer effektivt. Dette gir kjøttet en fyldigere smak og mykgjør det.
Marinerings sett til Provac 360 marinerer kjøtt enda mer effektivt
Vi har forbedret prosessen med marinering av kjøtt i vakuum og gjort marinering enda raskere med en spesiell forhåndsinnstilt funksjon på Provac vakuumpakkeren. Marineringsprosessen består av fem sykluser med vakuumering og hvile. Hver syklus teller 150 sekunders marinering og 60 sekunders hvile. Alt sammen 18 minutter for enda mer smakfullt og mykere kjøtt.
Marinerings settet inneholder alt du trenger for å raskt forberede kjøttet ditt til matlaging
Settet inneholder en spesiell slange for å koble beholderen til vakuumpakkeren og en 2-liters vakuumbeholder utstyrt med en spesiell ventil.
Du kan også bruke den firkantede beholderen for vakuumoppbevaring av matvarer
Du kan også bruke den 2-liters firkantede beholderen til å vakuumere vanlige matvarer som frukt og grønnsaker, bakverk og kjeks, rester osv. I dette tilfellet bytter du ventilen på lokket mot en vanlig Status-vakuumventil, og bruker deretter den manuelle eller elektrisk vakuumpumpe.
Rengjøring og vedlikehold
Vask vakuumbeholderen enten for hånd eller i oppvaskmaskinen med vanlige oppvaskmidler. Ikke bruk skraper, grove svamper eller kraftige rengjøringsmidler som kan skade tetningskomponentene - kantene på beholderen og pakningene. Slangen kommer ikke i kontakt med matvarer, så det krever ikke spesiell rengjøring. Hvis det er nødvendig, tørk det av med en fuktig klut.
Materialer
Vakuumbeholderen er laget av tritan og lokket av ABS-plast. Ventiler og pakninger er silikon. Alt materiale utgjør ingen helsefare (BPA-fritt) og er helt matsikkert.
Tilleggsinformasjon
Merke |
---|