Marineringskoblingssett (slange og ventil)
115kr
Marineringskoblingssett (slange og ventil). Slange og ventil til marineringsboks og vakuumbeholdere fra Status.
På lager
Rask levering
Varene sendes fra vårt eget lager i Tvedestrand
Sikker betaling
Gjør en trygg handle via Svea. Faktura, Kort & Vipps
Marineringskoblingssett (slange og ventil)
Marineringskoblingssett (slange og ventil). Slange og ventil til marineringsboks og vakuumbeholdere fra Status. Ventilen er spesial laget for marinering slik at luft kan trekkes ut og slippes inn i beholderen. For å kunne marinere trenger man denne spesial ventilen som lett byttes ut med den ventilen som er på lokket til vakuumbeholderene.
Hvorfor marinerer man så fort i vakuum?
Vakuumering av kjøttet åpner porene, slik at marinaden kan trenge gjennom det raskere, dypere og mer effektivt. Dette gir kjøttet en fyldigere smak og mykgjør det.
Marineringskoblingssett til Provac 360
Vi har forbedret prosessen med marinering av kjøtt i vakuum og gjort marinering enda raskere med en spesiell forhåndsinnstilt funksjon på vår Provac 360 vakuumpakker. Marineringsprosessen består av fem sykluser med vakuumering og hvile. Hver syklus teller 150 sekunders marinering og 60 sekunders hvile. Alt sammen 18 minutter for enda mer smakfullt og mykere kjøtt.
Tilleggsinformasjon
Merke |
---|