Vakuumpakker Provac 360 med dobbel sveiselist
5.990kr
Profesjonell vakuumpakningsmaskin Provac 360 er statusens første profesjonelle vakuumpakningsmaskin. Hvis du er i matproduksjonsvirksomheten og jobber med ost, tørket kjøtt, bakevarer eller lignende, trenger du en kraftig vakuumpakningsmaskin som lar deg pakke store mengder mat daglig.
På lager
Rask levering
Varene sendes fra vårt eget lager i Tvedestrand
Sikker betaling
Gjør en trygg handle via Svea. Faktura, Kort & Vipps
Vakuumpakker Provac 360 fra Status med dobbel sveiselist.
Leter du etter en måte å presentere produktet ditt så profesjonelt som mulig, samtidig som du sikrer at emballasjen vil være egnet for transport og lagring? Trenger du en vakuumpakker som er kraftig nok for profesjonell bruk, men som fortsatt er brukervennlig og egnet til å pakke større mengder mat samtidig?
Spar penger når du vakuumpakker. Vakuumpakking forlenger holdbarheten på mat opptil 5 ganger
Vakuumlagrede matvarer er sikre mot oksidasjon. Dette betyr at det ikke er oksygen, noe som vil gjøre det mulig for bakterier å utvikle seg. Maten holder seg frisk lenger og ødelegges ikke eller blir muggen. Dette er spesielt viktig når du oppbevarer større mengder matforsyning i kjølerom og når fortjenesten avhenger av hvor godt du bruker dem.
Vakuumpakking gir bedre kvalitet på produkter enten det er til deg selv for oppbevaring i frysa eller om du driver med salg.
Dette gjelder også ferskvarer som ost, pålegg, kjøtt, grønnsaker osv. Nærmest alt kan vakuumpakkes
Provac vakuumpakker er egnet for pakking av alle slags matvarer
Uansett om du lager delikate produkter eller tørkede kjøttprodukter, gir Provac 360 dedikerte funksjoner for matvarer av forskjellige følsomheter. Bruk den automatiske vakuumpakningsmodusen til å pakke kompakte matvarer som harde oster, pølser, prosciutto, nøtter osv. Et enkelt trykk på en knapp og maten vil vakuumoppbevares og forsegles i vakuumposen.
Den manuelle pulsvakuumfunksjonen er egnet for våt og myk mat som sopp, ferskt kjøtt, fisk, frukt og grønnsaker. Vakuum pakkeren vil suge luften så lenge du trykker på knappen og stopper når du slipper. På denne måten har du presis kontroll over hvor mye luft som suges ut, og kan forhindre at den myke maten blir presset for mye. Provac 360 har også en sensor og sikkerhetsvæskefelle, som hindrer væsker i å komme inn i motorområdet. Kontrollampen for væskefellen vil varsle deg om væsker som kommer inn i maskinen.
Enklere vakuumering
Et spesielt håndtak lar deg ganske enkelt låse vakuumpakkeren og holde begge hendene fri under pakkeprosessen. Vårt system Smart Åpne / Lås automatisk åpning og lukking av lokket er i gang med patentsøknad.
Vakuumpakking av væsker
Status Provac vakuumpakker for mat gir deg også muligheten til å vakuumere Status vakuumtilbehør. Et spesielt tilbehør gir deg muligheten til å vakuumpakke matvarer og væsker i vakuumbeholdere, vakuumbokser eller profesjonelle vakuumbeholdere og gastrobeholdere som er lukket med Status gastro vakuumlokk. Når maskinen når passende undertrykk i beholderen, stopper den automatiske vakuumeringssprosessen.
Rask marinering i vakuum
For å raskt marinere mat, bruk den 20 minutter lange automatiske marineringsprogrammet fra Provac Marinator. Vakuum gjør at marinaden raskt kan trenge gjennom porene i matvarene, og det er derfor bare fem sykluser for å indusere og slippe vakuumet. Marineutstyret og beholderen er ikke inkludert i vårt omfattende sett.
En vakuumpakker med en usedvanlig kraftig pumpe .Den dobbelte stempelpumpen med ekstraksjonsvolumet på 30 l / min sikrer raskere drift, noe som er viktig når du trenger å pakke større mengder produkter etter hverandre. Det tar bare sekunder å nå opp til -900 mbar evakuert trykk. Vakuum pakking oster har aldri vært så raskt og enkelt! Selv om pumpen er usedvanlig kraftig, er ikke motoren øredøvende.
Smart tetningslist
Maskinen justerer tetningsprosessen automatisk basert på temperaturen på tetningsmekanismen. Når du vakuumpakker store mengder mat i rekkefølge, lar Status Smart Seal System dobbel tetningslist med aktiv temperaturjustering maskinen bruke mindre tid på tetting og bruker derfor stadig mindre strøm. Den doble tetningen sikrer at posene er tett forseglet og derfor klare selv for krevende transport.
Vakuumpakk store kjøttstykker
Status Provac har en lengre vakuumkanal og tetningslist enn de fleste andre maskiner, så mye som 36 cm (14,2 tommer) i stedet for 28 cm (11 tommer). Hva dette betyr for deg er at du kan vakuumpakke en hel svinekotelett eller en hel kylling i vakuumposer som måler opptil 35 cm (13,8 tommer) i bredden eller flere poser om gangen. Dette vil tillate deg å pakke opptil tre spekepølser om gangen.
Håndfri vakuumpakning
Bruk vår gjenbrukbare Status Stiki dobbeltsidige klebende tape for å plassere vakuumposen i vakuumkanalen enklere. Det vil holde posene på plass og hendene dine frie, samt redusere den ubrukte overflaten øverst på posene. Se instruksjonene om riktig plassering av limbåndet.
Hvorfor velge en profesjonell vakuumpakker ?
Provac 360 vakuumforsegler er det ideelle valget for matproduksjonsanlegg, profesjonelle kjøkken, jegere som foredler sitt eget slakt samt alle som vakuumerer større mengder mat daglig. Som i en husholdning hvor man er flink til å spare på rester og lage opp mat for enkelt å bruke senere. Den eksepsjonelt sterke motoren og et utvalg funksjoner for vakuumoppbevaring av forskjellige typer mat garanterer raskere og høykvalitets vakuumpakking av dine nøye laget godbiter som sikrer at de er klare til lagring, transport og salg.
Dobbelt tetningslist for ekstra beskyttelse av din vakuumpakkede mat.
Automatisk åpning av lokket når automatisk vakuumering og tetningssyklus er fullført.
Se video av bruken her :
Tilleggsinformasjon
Merke |
---|
Du må være logget inn for å legge inn en omtale.
Omtaler
Det er ingen omtaler ennå.