Rask levering

20 års erfaring

Sikker betaling med Svea

0 0kr

Spekkenål 19.5cm fra Sanelli

99kr

Spekkenål 19.5cm fra vår leverandør Sanelli Ambrogio Italia._x000D_
_x000D_
Nål til å sy inn spekk i kjøttet.

På lager

Produktnummer: 1212000 Kategorier: , , , ,

Spekkenål 19.5cm fra Sanelli_x000D_
Spekkenål 19.5cm fra vår leverandør Sanelli Ambrogio Italia._x000D_
_x000D_
Nål til å sy inn spekk i kjøttet._x000D_
_x000D_
Fest spekket på hengselen bak. Stikk så nålen igjennom kjøttet å dra spekket igjennom kjøttstykket._x000D_
_x000D_
Kan også brukes til å sy inn grønnsaker i kjøttet._x000D_
_x000D_
Gammel metode som nå er på full fart inn igjen._x000D_
_x000D_
Spekking av kjøtt (ikke det samme som speking) var en fremgangsmåte for tilberedning av kjøtt i større stykker (stek). I dag er denne metoden gått av moten. Men er nå på full fart inn igjen. Før i tiden var metoden aktuell for magert kjøtt som ble tilberedt i ovn, særlig i tiden før moderne ovner kunne stilles inn på en gitt temperatur, og før man hadde steketermometer til å overvåke stekingen. For å hindre at kjøttet (f.eks. vilt eller oksestek) skulle bli for tørt og smakløst, kunne man stikke hull gjennom kjøttet langsmed kjøttfibrene. Gjennom disse kunne man (med et verktøy som likner en stor heklenål) trekke igjennom strimler av svinespekk før kjøttet ble stekt. Man kunne også legge et tynt lag av spekk over og rundt steika.

0
    0
    Din handlekurv
    Din handlekurv er tomTilbake til butikk
      Calculate Shipping