Fibertarm D65mm-500mm 25 stk

398kr

Fibertarm D65mm-500mm 10 stk

Bløtlegges i 30 minutter før den stappes med farse.

Best egnet til spekepølse produksjon.

Rask levering

Varene sendes fra vårt eget lager i Tvedestrand

Sikker betaling

Gjør en trygg handle via Svea. Faktura, Kort & Vipps

Få 10% på første kjøp
Meld deg inn i vårt nyhetsbrev, så sender vi en rabattkupong på din epost

Motta markedsføringskommunikasjon som vi tror vil være av interesse for deg.

Motta viktig informasjon om dine bestillinger og konto.

Du kan oppdatere disse valgene når som helst ved å klikke på avmeldingslenken i bunnen av e-postene du mottar fra oss, eller i ditt kontoområde. Ved å klikke nedenfor, godtar du at vi kan behandle informasjonen din i samsvar med våre Salgsbetingelser og Personvernerklæring.

Produktnummer: 10021-1 Kategorier: ,
Fibertarm D65mm-500mm 25 stk

Fibertarm D65mm-500mm 25 stk

Bløtlegges i 30 minutter før den stappes med farse. Pølsetarmen trekker kun til seg røyk mens den er fuktig.

Best egnet til spekepølse produksjon.

 

Klargjør for produksjon

Fibertarmen trenger ca. 30 min i lunkent vann (ikke over 30°C) før du tar den i bruk, skyll godt (kjør vann gjennom tarmen og trekke gjennom).

Legg den så i lunkent vann (ikke over 30°C), og den er klar til bruk etter 20-30 min.

Tarmene må stoppes så hardt som mulig. De tåler ganske stort trykk, så det er bare å bruke litt krefter på denne operasjonen.

Kan ekspandere noe ved stapping.

Etter stapping klipper du av i valgt lengde og knytter enden sammen med hyssing, eller gjør jobben lettere med vår pølse klips og klips tang.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,5 kg
Dimensjoner 15 × 20 × 3 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale «Fibertarm D65mm-500mm 25 stk»
0
    0
    Din handlekurv
    Din handlekurv er tomTilbake til butikk
      Calculate Shipping