Dryppbrett forhindrer ødeleggelse av mat på grunn av overflødig fuktighet
Hvordan holde fuktig mat tørr? Bruk dryppbrett i riktig størrelse og hold overflødig fuktighet borte.
Temperatur, fuktighet og oksygen er de viktigste årsakene til utviklingen av mikroorganismer, som forårsaker ødeleggelse av mat. Ved å vakuumpakke mat og oppbevare den i kjøleskapet eliminerer du oksygen og temperatur og ved å legge drypp brett fjerner du fuktigheten.
Hvordan bruke dryppbrett?
Bruk drypp brett når du oppbevarer fuktige eller nyvaskede ingredienser for å forhindre raskere nedbrytning av matvarer på grunn av overflødig vann.
-
Oppbevar ruccola, salat eller annen salat i 1,5 liters rund beholder og bruk dryppbrett for å forhindre rask forråtnelse.
-
Nyvaskede blåbær, jordbær og annen mindre frukt vil forbli fulle av smak, aroma og vitaminer takket være lagring i rund vakuumbeholder 0,75 liter.
Rengjøring
Vask dem for hånd eller i oppvaskmaskinen.
Materialer
Dryppskuffer er laget av polypropylen, som er BPA-fri og trygg å bruke sammen med matvarer.
Omtaler
Det er ingen omtaler ennå.