Sanelli

SELSKAP

Premana, landsby i Alta Valsassina-dalen i italienske alper, med lang historie og tradisjon innen gruvedrift og jernproduksjon, er i dag kjent over hele verden for kniv- og sakseproduksjon.

I 1863 startet grunnlegger Ambrogio Sanelli, etter den erfaringen krevd av smed i Venezia, produksjonsprosessen for flere typer blader, helt i begynnelsen bare for lokalsamfunnet, men like etter for hele Italia.

Produkter begynte å bli verdsatt: kniver, økser, hammere, osteverktøy og saks.

Fra den tid ble tradisjon og erfaring gitt fra far til sønn, og selskapet vokste og bidro til utviklingen av vår tids importproduksjonsdistrikt.

I dag fokuserer vi på å produsere profesjonelle kniver og kjøkkenverktøy av høy kvalitet, med et bredt spekter av produkter, god kundebehandling og utmerket pris.

STÅL

Det beste stål og en nøye produksjonsprosess garanterer produkter og standarder av høy kvalitet.

Sliping og pussing er utført av erfarne håndverkere, noe som fører til at produktene våre er unike profesjonelle verktøy. De spesifikke prosentene av karbon, Crome, Molibdenum og Vanadium i vårt stål fører til at knivene våre viser optimal hardhet, korrosjonsbestandighet og utmerket skarphet og holdbarhet.

Viser 1–33 av 55 resultater