0 0kr

Hasaki Usaba Grønnsakskniv

599kr

Hasaki Usaba kniv 16cm lenge, 3mm tykk.

Laget i NITRO-B rustfritt stål med nitrogen (1.4916) og flatslipt knivegg med en hardhet etter varmebehandlinger på mellom 57-59 HRC.

På lager

Rask levering

Varene sendes fra vårt eget lager i Tvedestrand

Sikker betaling

Gjør en trygg handle via Svea. Faktura, Kort & Vipps

Produktnummer: H339016 Kategorier: , ,
Hasaki Usaba Grønnsakskniv

Hasaki Usaba Grønnsakskniv i Japansk design.

Kniven har en lengde på 16cm lenge og en tykkelse på 3mm.

Usuba er den tradisjonelle grønnsakskniven for den profesjonelle japanske kokken. Usuba har karakteristisk en flat kant, med liten eller ingen kurve, og er høye, for å gi god knokeklaring når du skjærer.

Ha Saki: “cutting edge” er navnet på denne serien med profesjonelle kniver i asiatisk stil fra Ambrogio Sanelli.

Hardheten i stålet er 57-59 HRC noe som gjør den lett å slipe. Håndtak i acetalplast (høy mekanisk styrke og stivhet) som gjør kniven komfortabel og perfekt balansert mens du skjærer.

I henhold til japansk tradisjon er kniven slipt kun på den ene siden av bladet, slik at matmaterialet kun er i kontakt med bladet i kort tid og friksjonen dermed reduseres til et minimum. Denne slipeteknikken er ideell for lange og progressive kutt, spesielt for filetering av fisk.

Teknisk informasjon

Vekt: 216,9 gram

Blad: 17 cm rustfritt stål (NITRO-B), 0,3 cm. tykt, 4,5 cm. høyt

Håndtak: Svart acetalplast

HRC: 57-59

Knivegg: Flatslipt (100/0)

Høyre/venstrehendt: Høyre

Lengde totalt: 30,7 cm

Tåler oppvaskmaskin: Ja (anbefales ikke da kniven blir raskere sløv)

 

Tilleggsinformasjon

Merke

0
    0
    Din handlekurv
    Din handlekurv er tomTilbake til butikk
      Calculate Shipping