0 0,00kr
0 0,00kr

Kategori

På salg

SHOW FILTERS

Kategori

På salg

Ved å hermetisere med trykkoker som kommer over 116 grader kan du trygt hermetisere kjøtt, fisk og grønnsaker som har lavt syreinnhold. Botulisme som skapes av bakterier er giftig og svært farlig. Botolium drepes ved 116 grader. Frukt som pærer, epler plommer osv kan også hermetiseres i trykkoker. Tiden det tar å hermetisere i trykkoker er mye kortere enn ved den gammeldagse måten i kokende gryte.

 

Viser alle 2 resultater

    0
    Din handlekurv
    Din handlekurv er tomTilbake til butikk
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Available Coupons
      rtvcekmb Get 10% off Rabattkode 10% Nyhetsbrev
      velkomstkupong Get 10% off Som takk for at du ble med i vår kundeklubb får du nå 10% på ditt neste kjøp
      Unavailable Coupons
      a73am7gh Get 2,700,00kr off Keramisk kamodogrill M Farge turkis
      jakt19 Get 0,00kr off
      jeger19 Get 0,00kr off
      jhv19 Get 0,00kr off
      kurtajon Get 10% off
      posedeal Get 20% off Få 20% på alle vakuumposert gjennom helgen!
      se3fuyrf Get 10% off Facebook konkurranse
      vml19 Get 0,00kr off