Vakuumposer på rull fra Magic Vac BPA frie og Godkjent for Sous Vide
Vakuumposer på rull består av 2 stk. ruller med 20 cm bredde og 6 meter lengde. Produsert med riller for å kunne suge ut luften.
Vakuumposer på rull inneholder 6 meter x2 Totalt 12 meter i pakka. Solid plast som er produsert med riller for å kunne suge ut luften. Her kutter du av den lengden du ønsker på vakuumposen og sveiser deretter den ene enden. Ved å bruke ruller fremfor ferdigkuttede vakuumposer unngår du svinn av plast.
Denne plasten er godkjent for varmebehandling av mat og er derfor godt egnet til Sous Vide. BPA FRI
![Vakuumposer på rull](https://jaktogfritid.no/wp-content/uploads/2018/12/Vakuumpakking-200x300.jpg)
Vakuumposer godkjent for Sous Vide
Vakuumpakking tar vare på maten opptil 5 ganger lenger. Våre Magic Vac vakuumposer er godkjent for Sous Vide og er BPA Frie
Nærmest alt kan vakuumpakkes; ferskvarer, tørrvarer, klær, verktøy mm.
- 100% Produsert I Italia.
- Vakuumposer ferdigkuttet i forskjellige størrelser og ruller som kan kuttes i ønsket lengder for perfekt vakuumering og forsegling.
- Patentert struktur med langsgående riller og tykkelse (240 μm against 90-100 μm available on the market) gir en perfekt lagring og forsegling
- Flerlagsstruktur for mer motstand mot punktering. Ideell for vakuumlagring mat med spisse kanter som koteletter, fisk med bein, pistasnøtter og verktøy mm.
- Eksternt lag i nylon som representerer en barriere mot fuktighet, ikke tillater oppblomstring av muggsopp
- BPA Fri Trygt og testet
- Gjenbrukbar og vaskbar
- Finnes i forskjellige størrelser for å dekke dine behov og spare plass
Magic Vac® patenterte vakuumposer og ruller er spesielt egnet for Sous-Vide tilberedning (damp eller bain-marie) Temperatur 90 ° for maks. 8 timer eller temperatur 70 ° for maks. 72 timer. Jo lavere temperatur jo flere timer kan du varmebehandle i våre vakuumposer.
Bruken av lavere temperaturer sammenlignet med tradisjonell mat og kontinuerlig overvåking av dem gjør de mest fornuftige organoleptiske egenskapene uendret, noe som bidrar til å forsterke smaken og forsterke fargene på maten. Den nøyaktige og konstante kontrollen av temperaturen, sammen med at maten ikke plasseres direkte i vann, men lukkes sous-vide i posen. På denne måten sprer stoffene, vitaminene og næringsstoffene seg ikke i vannet: alt forblir i Sous-Vide-posen siden det ikke er luft eller vann som kan endre matens strukturelle og organoleptiske egenskaper.