Rask levering

20 års erfaring

Sikker betaling med Klarna

0 0,00kr

Vakuumposer på rull 20cmx3mx4 status

139,00kr

Vakuumposer på rull 20cmx3mx4 fra Status er det beste valget for oppbevaring av mindre stykker kjøtt og ost, grønnsaker i skiver og frukt. Bruk vakuumposer av høyeste kvalitet og unngå fryseforbrenning. Med vakuumruller kan du lage en pose som passer til enhver matvare.

På lager (kan også restbestilles)

Produktnummer: A176201 Kategorier: ,
Vakuumposer på rull 20cmx3mx4 Totalt 12meter i pakka

Vakuumposer på rull 20cmx3mx4 fra Status er det beste valget for oppbevaring av mindre stykker kjøtt og ost, grønnsaker i skiver og frukt. Bruk vakuumposer av høyeste kvalitet og unngå frostbrann.

Med vakuumruller kan du lage en pose som passer til enhver matvare.

Forbered ditt reservelager for vinteren.

Vakuumposer på rull er egnet for oppbevaring av:

  • mindre hele matvarer som ost og kjøtt,
  • skivet zucchini, gulrøtter, blomkål, brokkoli, sopp,
  • og bær samt andre matvarer av passende dimensjoner.

Vakuumposer på rull 20cmx3mx4

Hva gjør en vakuumpose sterk?

Det ytre laget av posen er laget av ugjennomtrengelig polyamid. Den er så tykk som 30 µm og 20 µm. Det indre laget av posene er laget av polyetylen (den ene siden måler 80 µm, og den andre 100 µm), som er matsikker og garanterer at posene vil smelte sammen til en høy standard. For en mer detaljert forklaring av vår vakuumposesammensetning, se skissen.

Hvorfor er formen på mønsteret på vakuumposene viktig?

Den spesielle formen på kanalene sikrer mest mulig effektiv luftavsug under vakuum prosessen. Høyden på profilen, som måler 0,2 mm i Status-poser, sørger for en jevn vakuumstrøm.

Hvorfor vakuumpakke?

Ved å vakuumpakke matvarer beskytter du dem mot ødeleggelse og frostbrent mat og eventuell lukt som sprer seg i fryseren. Matvaren i vakuumposen er ikke innhyllet i oksygen, som er ansvarlig for utviklingen av bakterier; det er ingen oksidasjon, noe som gir opptil fire ganger lengre holdbarhet på maten. Ferskt kjøtt forblir spiselig i hele atten måneder i stedet for de typiske seks månedene. Det tinte kjøttet blir ikke harskt fordi vakuumposer av profesjonell kvalitet vil beskytte det mot fryseforbrenning.

 

    0
    Din handlekurv
    Din handlekurv er tomTilbake til butikk
      Calculate Shipping