Rask levering

20 års erfaring

Sikker betaling med Svea

0 0,00kr

Fibertarm D65mm-500mm 25 stk

339,00kr

Fibertarm D65mm-500mm 10 stk

Bløtlegges i 30 minutter før den stappes med farse.

Best egnet til spekepølse produksjon.

Produktnummer: 10021-1 Kategorier: ,
Fibertarm D65mm-500mm 25 stk

Fibertarm D65mm-500mm 25 stk

Bløtlegges i 30 minutter før den stappes med farse. Pølsetarmen trekker kun til seg røyk mens den er fuktig.

Best egnet til spekepølse produksjon.

 

Klargjør for produksjon

Fibertarmen trenger ca. 30 min i lunkent vann (ikke over 30°C) før du tar den i bruk, skyll godt (kjør vann gjennom tarmen og trekke gjennom).

Legg den så i lunkent vann (ikke over 30°C), og den er klar til bruk etter 20-30 min.

Tarmene må stoppes så hardt som mulig. De tåler ganske stort trykk, så det er bare å bruke litt krefter på denne operasjonen.

Kan ekspandere noe ved stapping.

Etter stapping klipper du av i valgt lengde og knytter enden sammen med hyssing, eller gjør jobben lettere med vår pølse klips og klips tang.

    0
    Din handlekurv
    Din handlekurv er tomTilbake til butikk
      Calculate Shipping